Generatoare abur


Generatoarele de abur se disting prin calitatea aburului produs, la  joasa, medie si  inalta presiune (presiune maxima 15 bar). Sunt de tip monobloc cu trei drumuri de fum si focar cu inversare de flacara.
Generatoarele de abur sunt echipate cu toate accesoriile pentru o punere in functiune rapida si pot functiona cu combustibil lichid, gazos sau mixt, in functie de aplicatie.Gama industriala include:
  1. Generatoare de abur de joasa presiune
  2. Generatoare de abur de inalta presiune 
  3. Generatoare de abur electrice 
  4. Generatoare de abur instantanee1. Generatoare de abur de joasa presiune - sunt generatoare de abur cu tuburi de fum de tip monobloc cu inversiune de flacara si fund umed în conformitate cu Directiva PED 97/23/EC, indicat pentru combustibil lichid si gazos, pentru o productie de abur de la 100 la 3000 kg/h, cu presiune de proiect 0,98 bar, complet cu accesorii de reglare si siguranta pentru functionare automata.


2. Generatoare de abur de inalta presiune - sunt generatoare de abur cu tuburi de fum de tip monobloc cu inversiune de flacara si fund umed în conformitate cu Directiva PED 97/23/EC, indicat pentru combustibil lichid si gazos, pentru o productie de abur de la 350 la 5000 kg/h, disponibil cu presiune de proiect 12 sau 15 bar, complet cu accesorii de reglare si siguranta pentru functionare automata.


3. Generatoare de abur electrice - sunt generatoare de abur electrice seria FLASH, în conformitate cu ultimele norme EUROPENE (PED 97/23/ EC), complet cu pompa, indicator de nivel, accesorii de siguranta si panou de control.


4. Generatoare de abur instantanee - sunt generatoare de abur instantanee, cu un singur focar, cu tuburi de fum de tip monobloc cu inversiune de flacara si fund umed in conformitate cu Directiva PED 97/23/EC, pentru combustibil lichid si gazos, pentru o productie de abur de la 50 la 300 kg/h, presiune de proiect 5 bar, complet cu accesorii de reglare si siguranta pentru functionare automata. Volumul de apa continut (p*V<300) permite nesupravegherea instalatiei în locul unde se afla montat cazanul. Toate componentele generatorului sunt testate si nu necesita interventia unui tehnician calificat ICI pentru prima pornire.Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative