Arzatoare pe pacura, ulei ars (ulei uzat), CLU – in doua trepte progresive sau modulant: Seria PRESS P/N

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, PRESS P/NSeria PRESS P/N

Seria de arzatoare PRESS P/N acopera un domeniu de functionare de la 400 la 5130 kW. Acestea pot fi adaptate pentru utilizarea pe cazanele de abur in cazul in care factorul de incarcare este supus unor variatii largi, pe cazanele cu ulei termic si pe cazanele pentru instalatii de incalzire speciale, precum spitale sau similar

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective, ceea ce duce la raportul de modulatie de 3:1. 

Tipuri de arzatoare

Putere termica

maxima

Consum combustibil lichid

maxim

P 140 P/N

1600 kW

140 kg/h

P 200 P/N

2280 kW

200 kg/h

P 300 P/N

3420 kW

300 kg/h

P 450 P/N

5130 kW

450 kg/h


Arzatoare industriale P 140 P/N

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, P 140 P/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale P 200 P/N

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, P 200 P/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale P 300 P/N

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, P 300 P/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective..
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale P 450 P/N

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, P 450 P/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative