Arzatoare pe gaz – intr-o treapta, seria Seria GULLIVER BS

Arzatoare rezidentiale pe gaz intr-o treapta GULLIVER BSArzatoare LOW Nox – INTR-O TREAPTA, Seria GULLIVER BS

Seria de arzatoare Riello Gulliver BS cu functionare intr-o treapta, reprezinta o gama completa de arzatoare tip Low NOx, create pentru a raspunde oricarei cereri de incalzire rezidentiala, in conformitate cu cele mai severe standarde cu privire la nivelul de emisii de agenti poluanti.

Aceasta serie de arzatoare este disponibila in patru modele diferite cu puteri cuprinse intre 16 si 246 kW divizata in patru structuri diferite.
Toate modelele folosesc aceleasi componente realizate de Riello pentru seria Gulliver. Nivelul inalt de calitate garanteaza functionarea in siguranta. Arzatoarele seriei Gulliver BS sunt dotate cu un automat de ardere cu microprocesor prevazut cu functie de autodiagnoza.
La realizarea acestor arzatoare s-a acordat o atentie speciala pentru reducerea zgomotului, usurinta in instalare si reglare si obtinerea unei forme compacte si mici pentru a permite instalarea pe orice tip de cazan disponibil pe piata.
Toate modelele sunt in conformitate cu standardele EN 676 European Standard si LRV 92 Swiss standards, si conforme cu BlmSchV 1996 si European Directives, Gas Appliance, EMC, Low Voltage, Boiler Efficiency.
Toate arzatoarele din seria Gulliver BS sunt testate inainte de a parasi fabrica.

Tipuri de arzatoare

Putere termica

maxima

Consum gaz metan

maxim

GULLIVER BS1

52 kW

5,2 Nmc/h

GULLIVER BS2

91 kW

9,1 Nmc/h

GULLIVER BS3

189 kW

18,9 Nmc/h

GULLIVER BS4

246 kW

24,6 Nmc/hArzatoare pe gaz intr-o treapta GULLIVER BS1

Arzatoare rezidentiale gaz GULLIVER BS1Este un arzator pe combustibil gaz metan, cu emisii reduse NOx si cu functionare intr-o treapta.
Putere termica maxima: 52 kW
Consum gaz metan maxim: 5,2 Nmc/h
[ Afla detalii... ]

Arzatoare pe gaz intr-o treapta GULLIVER BS2

Arzatoare rezidentiale gaz GULLIVER BS2Este un arzator pe combustibil gaz metan, cu emisii reduse NOx si cu functionare intr-o treapta.
Putere termica maxima: 91 kW
Consum gaz metan maxim: 9,1 Nmc/h
[ Afla detalii... ]

Arzatoare pe gaz intr-o treapta GULLIVER BS3

Arzatoare rezidentiale gaz GULLIVER BS3Este un arzator pe combustibil gaz metan, cu emisii reduse NOx si cu functionare intr-o treapta.
Putere termica maxima: 189 kW
Consum gaz metan maxim: 18,9 Nmc/h
[ Afla detalii... ]

Arzatoare pe gaz intr-o treapta GULLIVER BS4

Arzatoare rezidentiale gaz GULLIVER BS4Este un arzator pe combustibil gaz metan, cu emisii reduse NOx si cu functionare intr-o treapta.
Putere termica maxima: 246 kW
Consum gaz metan maxim: 24,6 Nmc/h
[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative