Arzatoare pacura

Arzatoare rezidentiale pacura RIELLO 40 NArzatoare pe pacura, ulei ars (ulei uzat), CLU – intr-o treapta, Seria RIELLO 40 N

Seria de arzatoare RIELLO 40 N acopera un domeniu de functionare de la 34 la 217 kW si sunt impartite in doua structuri diferite.

La proiectarea acestor modele de arzatoare, o atentie deosebita a fost acordata la modul usor de instalare si reglare, obtinandu-se cea mai mica dimensiune posibila pentru a se potrivi la orice tip de cazan disponibil pe piata. Nivelul inalt de calitate este garantat de lucrul in conditii de siguranta.
Toate arzatoarele din seria Riello 40 N sunt testate inainte de a parasi fabrica.


Arzatoare pe pacura, ulei ars (ulei uzat), CLU – Seria MAXFLAM


Seria de arzatoare MAXFLAM acopera un domeniu de functionare de la 68 la 581 kW si sunt impartite in doua structuri diferite. Versiune de arzatoare cu pompa speciala si ventilator cu motor îmbunatatit pentru utilizarea combustibilului lichid cu vascozitatea de pana la 50°E la 50°C si fiind echipate cu filtru magnetic special de curatare pentru utilizarea uleiului ars (uzat).

Carcasa arzatoarelor este din aluminiu, cu un ventilator de mare eficienta care permite potrivirea usoara si o ardere mai buna si eficienta. Intretinere usoara, cu sistem integrat de bare glisante.


 


 


 


Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative