Arzatoare pacura (heavy oil)

Arzatoare industriale pacura, ulei ars-uzat, cluSeria PRESS N

Seria de arzatoare PRESS N acopera un domeniu de functionare de la 85 la 1140 kW si au fost concepute pentru a fi utilizate in instalatiile civile de dimensiuni medii, cum ar fi zonele de constructii si grupurile de apartamente mari, sau pentru utilizarea in aplicatii industriale.

Modul de functionare este in “doua trepte”; servomotorul ajusteaza automat clapeta de aer la deschidere, pentru a obtine debitul de aer necesar in ambele trepte de functionare.

Performanta optima este realizata de capul de ardere, care asigura o ardere buna si reduce consumul de combustibil, fiind disponibil in doua lungimi diferite (cap lung sau scurt), ce urmeaza sa fie selectate pe baza cerintelor specifice ale aplicatiei.

In versiunea de baza, arzatoarele din aceasta serie sunt livrate pentru utilizarea unor uleiuri grele cu vascozitatea de 7°E, dar acestea se pot utiliza si pentru uleiuri cu vascozitate mai mare, folosindu-se un kit specific de incalzire.

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS T/NSeria PRESS T/N

Seria de arzatoare PRESS T/N acopera un domeniu de functionare de la 320 la 5130 kW si au fost concepute pentru a fi utilizate in instalatiile comerciale sau industriale.

Modul de functionare este in “trei trepte”, ceea ce face ca aceste arzatoare sa fie potrivite pentru instalatiile cu cerinte variabile de incalzire.
Servomotorul regleaza automat amortizorul de aer la valoarea de deschidere, determinand,  intotdeauna, obtinerea consumului de combustibil necesar.
Fiecare model din serie este disponibil in doua lungimi diferite ale capului de ardere (cap lung sau scurt), care urmeaza sa fie selectate pe baza cerintelor specifice ale aplicatiei.
Un preincalzitor electric a fost montat pentru a mentine uleiul la temperatura de pulverizare corecta la putere maxima si kituri speciale de incalzire sunt furnizate separat pentru arderea uleiului cu vascozitate mare.

Arzatoare industriale pacuta, ulei ars, PRESS P/NSeria PRESS P/N

Seria de arzatoare PRESS P/N acopera un domeniu de functionare de la 400 la 5130 kW. Acestea pot fi adaptate pentru utilizarea pe cazanele de abur in cazul in care factorul de incarcare este supus unor variatii largi, pe cazanele cu ulei termic si pe cazanele pentru instalatii de incalzire speciale, precum spitale sau similar

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective, ceea ce duce la raportul de modulatie de 3:1. 
                                                                     
Seria RN 
 

Seria de arzatoare RN acopera un domeniu de functionare de la 114 la 1481 kW si au fost proiectate pentru echiparea cazanelor de abur, apa fierbinte, apa supraincalzita, generatoarelor de aer cald si cazanelor cu uleidiatermic.

Modul de functionare este in “doua trepte”, arzatoarele fiind echipate cu un panou de comanda electronic ce furnizeaza informatii despre modul de functionare al arzatorului.

Toate componentele necesare circuitului hidraulic al combustibilului utilizat sunt asamblate intr-o structura separata, numita BAG, pentru o instalare usoara si rapida.

Optimizarea emisiilor sonore este garantată prin utilizarea ventilatoarelor cu lame înclinate înainte şi design-ul special al circuitului de aspiratie a aerului.

Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple. O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.

 

Arzatoare pe pacura, ulei ars (ulei uzat), CLU - Seria OILFLAM

Seria de arzatoare OILFLAM  acopera un domeniu de functionare de la 464 la 17000 kW, fiind echipate cu rezistente suplimentare pentru combustibil cu vascozitatea de pana la 100°E la 50°C si mentinerea stabilitatii temperaturii in stand-by.
Toate arzatoarele sunt livrate cu preincalzitor electric ansamblat in corpul arzatorului.
De la modelul de arzator OILFLAM D 300.1 toate arzatoarele sunt furnizate cu un regulator termic digital “GEFRAN”, integrat in panoul frontal, pentru stabilirea temperaturii combustibilului utilizat si au instalate in preincalzitor un filtru pentru a mentine duza curata.
Modul de functionare pana la 350 kg/h este “in doua trepte”, iar de la modelul OILFLAM D 300.1 modul de functionare este “in doua trepte progresive” care poate fi transformat in functionare “modulanta” prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative