Arzatoare pacura (heavy oil), ulei ars (ulei uzat), CLU, in trei trepte: Seria PRESS T/N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS T/NSeria PRESS T/N

Seria de arzatoare PRESS T/N acopera un domeniu de functionare de la 320 la 5130 kW si au fost concepute pentru a fi utilizate in instalatiile comerciale sau industriale.

Modul de functionare este in “trei trepte”, ceea ce face ca aceste arzatoare sa fie potrivite pentru instalatiile cu cerinte variabile de incalzire.
Servomotorul regleaza automat amortizorul de aer la valoarea de deschidere, determinand,  intotdeauna, obtinerea consumului de combustibil necesar.
Fiecare model din serie este disponibil in doua lungimi diferite ale capului de ardere (cap lung sau scurt), care urmeaza sa fie selectate pe baza cerintelor specifice ale aplicatiei.
Un preincalzitor electric a fost montat pentru a mentine uleiul la temperatura de pulverizare corecta la putere maxima si kituri speciale de incalzire sunt furnizate separat pentru arderea uleiului cu vascozitate mare.

Tipuri de arzatoare

Putere termica

maxima

Consum combustibil lichid

maxim

P 140 T/N

1600 kW

143 kg/h

P 200 T/N

2280 kW

204 kg/h

P 300 T/N

3420 kW

306 kg/h

P 450 T/N

5130 kW

460 kg/h

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu P 140 T/N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, P 140 T/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in trei trepte si cu preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu P 200 T/N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, P 200 T/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in trei trepte si cu preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu P 300 T/N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, P 300 T/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in trei trepte si cu preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu P 450 T/N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, P 450 T/NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in trei trepte si cu preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative