Arzatoare pacura (heavy oil), ulei ars (ulei uzat), CLU, in doua trepte: Seria PRESS N

Arzatoare industriale pacura, ulei ars-uzat, cluSeria PRESS N

Seria de arzatoare PRESS N acopera un domeniu de functionare de la 85 la 1140 kW si au fost concepute pentru a fi utilizate in instalatiile civile de dimensiuni medii, cum ar fi zonele de constructii si grupurile de apartamente mari, sau pentru utilizarea in aplicatii industriale.

Modul de functionare este in “doua trepte”; servomotorul ajusteaza automat clapeta de aer la deschidere, pentru a obtine debitul de aer necesar in ambele trepte de functionare.

Performanta optima este realizata de capul de ardere, care asigura o ardere buna si reduce consumul de combustibil, fiind disponibil in doua lungimi diferite (cap lung sau scurt), ce urmeaza sa fie selectate pe baza cerintelor specifice ale aplicatiei.

In versiunea de baza, arzatoarele din aceasta serie sunt livrate pentru utilizarea unor uleiuri grele cu vascozitatea de 7°E, dar acestea se pot utiliza si pentru uleiuri cu vascozitate mai mare, folosindu-se un kit specific de incalzire.

Tipuri de arzatoare

Putere termica

maxima

Consum combustibil lichid

maxim

PRESS 30 N

342 kW

30 kg/h

PRESS 45 N

513 kW

45 kg/h

PRESS 60 N

684 kW

60 kg/h

PRESS 100 N

1140 kW

100 kg/h


Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu PRESS 30 N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS 30 NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte si preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu PRESS 45 N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS 45 NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte si preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu PRESS 60 N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS 60 NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte si preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale pe combustibil lichid greu PRESS 100 N

Arzatoare industriale pacura, ulei uzat, PRESS 100 NEste un arzator pe combustibil lichid greu: pacura (heavy oil), ulei uzat (ulei ars), CLU, cu functionare in doua trepte si preincalzitor.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL - cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative