Arzatoare motorina (light oil)

Arzatoare industriale motorina RLArzatoare pe motorina – in doua trepte
Seria RL

Seria de arzatoare RL acopera un domeniu de functionare de la 97 la 2443 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda de joasa temperatura sau medie, a cazanelor de apa fierbinte, a cazanelor de abur sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Toate modelele sunt potrivite pentru arderea de uleiuri usoare si amestec de uleiuri usoare si biodiesel de până la 5%.
Modul de functionare este in “doua trepte”, arzatoarele fiind echipate cu un panou de control cu microprocesor care ofera datele despre starea de functionare si defectiuni.
Optimizarea emisiilor de sunet este garantata de design-ul special al circuitului de aspiratie de aer.
Performanta ridicata a ventilatorului si a capului de combustie asigura flexibilitatea si excelenta functionare pentru intregul domeniu de puteri.
Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple.
O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.
Arzatoare industriale motorina RL/B MZArzatoare pe motorina – in doua trepte
Seria RL/B MZ

Seria de arzatoare RL/B MZ acopera un domeniu de functionare de la 600 la 4450 kW si se caracterizeaza printr-o structura modulara monobloc (toate componentele necesare sunt combinate intr-o singura unitate obtinandu-se o instalare mai usoara si mai flexibila).

Arzatoarele din seria RL/B MZ sunt proiectate pentru echiparea cazanelor de apa calda, apa supraincalzita, precum si a cazanelor de abur.
Inovatorul cap de ardere este capabil sa ajunga la performante bune in termenii emisiilor reduse de NOx si ajuta la reducerea nivelului de zgomot.

Arzatoare pe motorina – in trei trepte
Seria PRESS T/G

Seria de arzatoare PRESS T/G acopera un domeniu de functionare de la 380 la 5340 kW si sunt utilizate atat in aplicatiile din instalatiile civile pentru incalzirea spatiilor, cat si in aplicatiile industriale unde sarcina termica este previzibila si repetitiva.

Modul de functionare este in “trei trepte”.
Sistemul hidraulic exclusiv, cu trei pozitii reglabile, regleaza amortizoarele de deschidere care permite trecerea aerului in productia necesara: stabilitatea flacarii este astfel optimizata in fiecare punct de lucru.
Arzatoarele sunt echipate cu un panou de control cu microprocesor care furnizeaza indicatiile de functionare si diagnosticarea problemei aparute.

Arzatoare pe motorina – in doua trepte progresiv sau, alternativ modulant
Seria PRESS P/G

Seria de arzatoare PRESS P/G acopera un domeniu de functionare de la 415 la 5340 kW si sunt utilizate atat in domeniul comercial, cat si in domeniul industrial.
Modul de functionare este in “doua trepte progresiv” sau, alternativ, “modulant” prin instalarea unui kit de modulatie cu sonda respectiva, ceea ce duce la raportul de modulatie de 3:1
Arzatoare pe motorina – in doua trepte progresiv sau, alternativ, modulant - Seria RL/M

Seria de arzatoare RL/M acopera un domeniu de functionare de la 90 la 2431 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda de joasa temperatura sau medie, a cazanelor de apa fierbinte, a cazanelor de abur sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Functionarea poate fi “in doua trepte progresiv” sau, in mod alternativ, “modulanta” prin instalarea unui regulator logic PID si sonda corespunzatoare.
Seria de arzatoare RL/M garanteaza un nivel ridicat de eficienta in diferitele aplicatii, reducand astfel consumul de combustibil si costurile de functionare.
Optimizarea emisiilor sonore este garantată prin utilizarea ventilatoarelor cu lame înclinate inainte si design-ul special al circuitului de aspiratie a aerului.
Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple. O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.
Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative