Arzatoare mixte gaz/pacura

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMMESeria ENNE/EMME

Seria de arzatoare ENNE/EMME acopera un domeniu de functionare de la 407 la 5000 kW, fiind concepute pentru utilizatorii cu productie ridicata si se potrivesc cu orice tip de cazan cu camera de ardere normala sau sub presiune.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Sunt disponibile doua optiuni de combustibil: numai gaz si numai pacura (heavy oil), reglabile printr-un comutator manual.
Circuitul pentru pacura este dotat cu propriul sau motor electric: aceasta permite oprirea pompei in timpul functionarii cu gaz pentru a preveni pericolul de pompare si evitarea circulatiei uleiului.
O gama larga de accesorii si rampe de gaz adecvate asigura o flexibilitate ridicata in functionare.
Arzatoare mixte (gaz – pacura) – in doua trepte progresive sau modulant - Seria MULTIFLAM

Seria de arzatoare MULTIFLAM acopera un domeniu de functionare de la 414 la 17000 kW. Incepand cu modelul de arzator MULTIFLAM D 300.1 carcasa este confectionata din otel cu panou electric integrat. Cap de ardere cu sistem reglabil pentru aerul primar, care se schimba in functie de puterea necesara.
Disponibila cu servomotor electric si sistem integrat de reglare a debitului de gaz si combustibil lichid cu doua duze pana la MULTIFLAM D 300.1.
Versiune de arzatoare progresive cu servomotor electric si cam dublu ajustabil mecanic ce permite reglarea fina a combustibilului. Versiune progresiva sau modulanta cu circuit de retur. Duza poate inchide circuitul de alimentare cu combustibil, fiind comandata de bobina incepand cu MULTIFLAM D 700.1.
Modul de functionare de la modelul MULTIFLAM D 300.1 este “in doua trepte progresive” si poate fi transformat in functionare “modulanta” prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective. Incepand cu modelul de arzator MULTIFLAM D 300.1 toate arzatoarele sunt furnizate cu un regulator termic digital “GEFRAN”, integrat in panoul frontal, pentru stabilirea temperaturii combustibilului utilizat.
Versiunea standard ruleaza pe modul de selectie manual de combustibil, iar cand este nevoie se realizeaza schimbarea automata a combustibilului. Schimbarea automata asupra sistemului poate fi declanşata de presiunea exercitata de gaz sau de un cronometru.
O gama larga de accesorii si rampe de gaz adecvate asigura o flexibilitate ridicata in functionare.

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative