Arzatoare mixte gaz/motorina

Arzatoate industriale mixte gaz - motorina, RLSSeria RLS

Seria de arzatoare RLS acopera un domeniu de functionare de la 100 la 1395 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda, apa fierbinte, a cazanelor de abur, a generatoarelor de aer cald sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Modul de functionare este in “doua trepte”, arzatoarele fiind echipate cu un dispozitiv electronic de verificare a starii de functionare, care ofera un diagnostic complet: contor orar, contor aprinderi, identificare defectiuni.

Nivelul de zgomot este redus, datorita folosirii unor ventilatoare cu pale inclinate catre inainte si datorita materialului antifonic montat in circuitul de admisie a aerului.

Performanta ridicata a ventilatoarelor si a capului de ardere asigura flexibilitatea si excelenta functionare pentru intregul domeniu de puteri.

Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple.

O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.
Arzatoare Low NOx mixte (gaz – motorina) – in doua trepte si modulante - Seria RLS/M

Seria de arzatoare RLS/M acopera un domeniu de functionare de la 200 la 2150 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda, apa fierbinte, a cazanelor de abur, a generatoarelor de aer cald sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Modul de functionare este in “doua trepte” pentru combustibilul lichid si “modulant” pentru gaz prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.

Seria de arzatoare RLS/M garanteaza un nivel ridicat de eficienta in diferitele aplicatii, reducand astfel consumul de combustibil si costurile de functionare.

Nivelul de zgomot este redus, datorita design-ului special al circuitului de admisie a aerului si materialului antifonic utilizat.

Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple.

O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.


Arzatoare Low NOx mixte (gaz – motorina)– in doua trepte - Seria RLS/BP MX

Seria de arzatoare RLS/BP MX acopera un domeniu de functionare de la 600 la 4500 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda, apa fierbinte si a cazanelor de abur.

Arzatoarele din seria RLS/BP MX se caracterizeaza printr-o structura modulara monobloc (toate componentele necesare sunt combinate intr-o singura unitate obtinandu-se o instalare mai usoara si mai flexibila).
Modul de functionare este in “doua trepte” pentru combustibilul lichid si in “doua trepte progresive” pentru gaz. Alternativ, functionarea pe gaz poate fi modulanta prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.
Inovatorul cap de ardere este capabil sa ajunga la performante bune in termenii emisiilor reduse de NOx si ajuta la reducerea nivelului de zgomot.

Arzatoare mixte (gaz – motorina) – in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant - Seria GI/EMME

Seria de arzatoare GI/EMME acopera un domeniu de functionare de la 407 la 4650 kW, fiind proiectata pentru echiparea tuturor cazanelor cu camera de ardere normala sau sub presiune.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ “modulant” prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.
Sunt disponibile doua optiuni de operare: numai gaz sau numai motorina, reglabile printr-un comutator manual.
Circuitul pentru combustibilul lichid (motorina) este echipat cu propriul sau motor electric: astfel pompa este oprita in timpul functionarii pe gaz, pentru a preveni pericolul de pompare si evitarea circulatiei motorinei.
O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.


  

Arzatoare mixte (gaz-motorina) in doua trepte progresive Ecoflam - Seria MULTICALOR

Seria de arzatoare MULTICALOR acopera un domeniu de functionare de la 190 la 17000 Kw. Incepand cu modelul de arzator MULTICALOR 300.1 carcasa este confectionata din otel cu panou electric integrat. Cap de ardere cu sistem reglabil pentru aerul primar, care se schimbă în funcţie de puterea necesara.
Disponibila cu servomotor electric si sistem integrat de reglare a debitului de gaz si combustibil lichid cu doua duze pana la MULTICALOR 300.1.
Versiune de arzatoare progresive cu servomotor electric si cam dublu ajustabil mecanic ce permite reglarea fina a combustibilului. Versiune progresiva sau modulanta cu circuit de retur. Duza poate inchide circuitul de alimentare cu combustibil, fiind comandata de bobina incepand cu MULTICALOR 700.1.
Modul de functionare este “in doua trepte progresive” si poate fi transformat in functionare “modulanta” prin instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.
Versiunea standard ruleaza pe modul de selectie manual de combustibil, iar cand este nevoie se realizeaza schimbarea automata a combustibilului. Schimbarea automata asupra sistemului poate fi declanşata de presiunea exercitata de gaz sau de un cronometru.
O gama larga de accesorii si rampe de gaz adecvate asigura o flexibilitate ridicata in functionare.  

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative