Arzatoare mixte (gaz – pacura) – in doua trepte progresive sau modulant: Seria ENNE/EMME

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMMESeria ENNE/EMME

Seria de arzatoare ENNE/EMME acopera un domeniu de functionare de la 407 la 5000 kW, fiind concepute pentru utilizatorii cu productie ridicata si se potrivesc cu orice tip de cazan cu camera de ardere normala sau sub presiune.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Sunt disponibile doua optiuni de combustibil: numai gaz si numai pacura (heavy oil), reglabile printr-un comutator manual.
Circuitul pentru pacura este dotat cu propriul sau motor electric: aceasta permite oprirea pompei in timpul functionarii cu gaz pentru a preveni pericolul de pompare si evitarea circulatiei uleiului.
O gama larga de accesorii si rampe de gaz adecvate asigura o flexibilitate ridicata in functionare.

Tipuri de arzatoare

Putere termica

maxima

Consum gaz metan

maxim

Consum pacura

maxim

ENNE/EMME 1400

1628 kW

127 Nmc/h

114 kg/h

ENNE/EMME 2000

2325 kW

232 Nmc/h

208 kg/h

ENNE/EMME 3000

3488 kW

349 Nmc/h

312 kg/h

ENNE/EMME 4500

5000 kW

500 Nmc/h

448 kg/h


Arzatoare industriale ENNE/EMME 1400

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMME 1400Este un arzator pe combustibil mixt (gaz metan – pacura) cu preincalzire si functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL – cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale ENNE/EMME 2000

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMME 2000Este un arzator pe combustibil mixt (gaz metan – pacura) cu preincalzire si functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL – cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale ENNE/EMME 3000

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMME 3000Este un arzator pe combustibil mixt (gaz metan – pacura) cu preincalzire si functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL – cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Arzatoare industriale ENNE/EMME 4500

Arzatoare industriale gaz pacura ENNE/EMME 4500Este un arzator pe combustibil mixt (gaz metan – pacura) cu preincalzire si functionare in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant prin instalarea unui kit de modulatie cu sondele respective.
Alte informatii:
TC - cap arzator scurt
TL – cap arzator lung
[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative