Arzatoare Gaz

Arzatoare pe gaz  – in doua trepte progresive
Seria RS

Seria de arzatoare RS acopera un domeniu de functionare de la 70 la 2290 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda sau fierbinte, a generatoarelor de aer cald, a cazanelor de abur sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive”, arzatoarele fiind echipate cu un panou de control cu microprocesor care ofera datele despre starea de functionare si defectiuni.
Performanta ridicata a ventilatorului si a capului de combustie asigura flexibilitatea si excelenta functionare pentru intregul domeniu de puteri.
Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple.
O gama larga de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.
   Arzatoare pe gaz – in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant - Seria RS/M

Seria de arzatoare RS/M acopera un domeniu de functionare de la 70 la 2290 kW, fiind proiectata pentru echiparea cazanelor de apa calda sau fierbinte, a generatoarelor de aer cald, a cazanelor de abur sau a cazanelor cu ulei diatermic.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” cu instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondelor respective.

Seria de arzatoare RS/M garanteaza un nivel ridicat de eficienta in diferitele aplicatii, reducand astfel consumul de carburant si costurile de functionare. Design-ul exclusiv asigura dimensiuni reduse de gabarit, o utilizare si intretinere simple. O gama larga  de accesorii asigura o flexibilitate ridicata in functionare.


 Arzatoare pe gaz  – in doua trepte progresive sau alternativ, modulant - Seria GAS P/M

 Seria de arzatoare GAS P/M acopera un domeniu de functionare de la 870 la 4885 kW, fiind proiectata pentru aplicatiile care necesita o versatilitate de control (procesare, abur, frigorifice, etc.), in cazul in care este necesara o iesire variabila.

Modul de functionare este in “doua trepte progresive” sau, alternativ, “modulant” cu instalarea kit-ului de modulatie RWF40 si a sondei respective.

Datorita structurii ei din foi de metal, seria de arzatoare GAS P/M este destinata, in mod special, pentru aplicatiile de procesare unde materialele din plastic ar putea fi usor deteriorate sau deformate.

Intretinerea simpla se realizeaza prin barele glisante care permit accesul la capul de ardere fara a fi nevoie de scoaterea arzatorul din cazan.

Arzatoare LOW NOx – in doua trepte progresive sau, alternativ, modulant - Seria RS/M BLU

Gama de functionare a arzatoarelor RS/M BLU este de la 90 la 1860 kW. Aceasta serie de arzatoare a fost proiectata pentru utilizarea la cazane de apa calda, cazane de abur sau aer cald, cazane cu ulei diatermic.

Functionarea poate fi “in doua trepte progresiv” sau, in mod alternativ, “modulanta” prin instalarea unui regulator logic PID si sonda corespunzatoare.

Seria de arzatoare RS/M BLU garanteaza niveluri inalte de randament in toate aplicatiile posibile, reducand astfel consumul de combustibil si costurile de exploatare.

Design-ul exclusiv se caracterizeaza prin dimensiunile reduse si asigura utilizarea si intretinerea cu usurinta. O gama larga de accesorii garanteaza nivelul inalt de flexibilitate la functionare.

Website realizat de: Open Web Design
Google Analytics Alternative